Tuesday, September 21, 2010

FIRST POST ;)

SELASA, 21.9.10
POSTED: 09.30 pm

isshhyyy......rasa debar debar pulak untuk first post ni kan...haha! By de way, tade pape nak story sangat just nak intro kan diri sikit sikit sajeee... So, firsly name aku Nur Umairah Muhamad  tapi biase budak budak panggil aku mai jee.. umur aku baru je 18 tahun, masih budak budak lagi orang cakap kan. agas lagi pun ye jgak laaa! haha! bak kata orang tua tua baru nak kenal dunia.... aku continue study bulan november nanti kat melaka, so budak budak melaka wait for me eh... ;) aku ni still lagi SINGLE AND AVAILABLE (oouppss tertekan caps lock la pulak! jap jap nak turn off kan caps lock..haha! ) wokeyhh, sekarang kembali normal..haha! Ok, be serious..  even offer study bulan 11 but untuk time sekarang aku tak waste time aku so sikit sikit dapat la tolong parents aku sebab lepas lepas ni diorang pulak kene tolong aku balik.. ;D keje ape? alaaa  tak payah la tau kan sebab tak seghonok pun keje aku ni...  haha! ok la aku pun da tak tau nak story pe lagi yang lain lain ciri diri aku pun sama je dengan manusia normal yang lain... Tata! Speechless!!

No comments:

Post a Comment